Keurmerken

VMS

Als AH bestratingen zijn wij onderdeel van de Vereniging Modern Straatwerk. De VMS is het nationaal platform voor alle partners in de keten. De VMS werkt aan een moderne, gezonde en duurzame bestrating branche. Dit doen zij op basis van wederzijds respect en verantwoordelijkheid. De VMS zet zich in voor kwaliteitsverbetering van straattechnieken met aandacht voor gezondheid en welzijn van mens en werk met respect voor de omgeving.

BRL 9334

Met trots mogen wij melden dat we in het bezit zijn van het BRL 9334 KOMO certificaat. KOMO kenmerkt zich door een evenwichtige inbreng van betrokken partijen (certificaathouders, klanten etc.). Zij brengen de kennis samen die nodig is om de kwaliteitsambities te realiseren. De kennis leidt ertoe dat de toegevoegde waarde van het KOMO-keurmerk al meer dan 55 jaar een zeer breed geaccepteerd gegeven is in de bouw- en infrasector.  Voor  AH Infra & Groen houdt dat in dat wij volgens speciale kwalificaties werken en daardoor garantie kunnen verlenen op het straatwerk. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd worden.

VCA*

Wij voeren alle werkzaamheden op veilige wijze uit volgens de richtlijnen van de VCA. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers. Elk jaar worden onze machines en apparaten aan een grondige inspectie onderworpen. Na de goedkeurig kunnen de medewerkers weer aan de slag met gegarandeerd veilige machines. Bovendien zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA*-certificaat. Dit houdt in dat wij alle theorie en de logica achter het veilig werken onder de knie hebben en deze praktiseren. Dit certificaat wordt alleen vrijgegeven in het geval van behaalde toetsen en een hoog eindresultaat.

Safety Culture Ladder

Sinds begin 2021 kan AH Infra & Groen met trots uitspreken dat ze in bezit zijn van de SCL Light Statement Trede-Indicatie 3. Deze veiligheidsladder houdt in dat het AH personeel bewust bezig is met een veilige werkomgeving en zich hiermee daadwerkelijk bezighoudt.

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat tonen wij de aannemers dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat er veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering.