Team en materieel

Ons gespecialiseerde team bestaat uit een vaste, betrouwbare ploeg van 15 vaste eigen krachten en een aantal vaste inhuur krachten. Daarnaast beschikken we over vakbekwame onderaannemers waar wij regelmatig mee samenwerken. Het kundige infra team staat onder leiding van Hans en Andre Boudewijn. Met een cumulatieve ervaring van over de 30 jaar hebben de mannen een sterk maar ook zeker leuk team om zich heen gebouwd. Ons personeel is selectief gekozen en hierbij kijken wij naar de vaardigheden, het doorzettingsvermogen en, misschien wel de meest belangrijke, de instelling van de jongens. Daardoor beschikken wij stuk voor stuk uit kwalitatieve mensen, allen met hun eigen bus en benodigd materieel. Wij ontwikkelen en onderscheiden onze werknemers aan de hand van regelmatige cursussen, opleidingen, certificatie en normen en waarden die wij hanteren binnen AH. Ons team wordt aangevuld door ons bedrijfsbureau. Met jaren ervaring binnen en buiten AH Infra & Groen zijn zij de perfecte mensen achter de schermen. Zij zorgen voor de binnenkomende aanvragen, calculaties, de planning, de aansturing van de ploegen en als er onverhoopt toch iets mis is, lossen zij het op.

AH Infra & Groen beschikt over modern materieel. Met ons brede eigen assortiment aan machines en hulpstukken kunnen wij veel werkzaamheden machinaal uitvoeren. Dit reduceert de fysieke belasting van ons personeel en verhoogd de productie. Denk hierbij aan het machinaal profileren van zandbanen tot het leggen van gebakken materiaal. De huidige tijd vraagt ook om duurzame manieren van materieel inzet, daarom zijn enkele machines voorzien van een start- stopsysteem en investeren wij ook in elektrische machines. Onlangs hebben wij onze eerste elektrische shovel in ontvangst mogen nemen. De energie die benodigd is om deze machines op te laden wekken wij, doormiddel van zonnecollectoren, zelf op.

Niet alleen met "groen" materieel proberen wij maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ons personeel kan ook in veel opzichten op ons rekenen. Wij kunnen hen wanneer nodig voorzien van een financiƫle coach, tot het bieden van een sportschool abonnement voor de fysieke fitheid. Tevens zijn wij trotse zakenvriend van het Prinses Maxima Centrum kinderoncologie.

U vraagt zich misschien af waar Anne Boudewijn is gebleven in de bedrijfsfamilie van AH. Door persoonlijke omstandigheden heeft de oudere broer van Hans en Andre besloten zijn eigen pad te vervolgen per 1 januari 2021. Echter kunnen wij op een ongelofelijke 20 jaar terugkijken en met trots spreken over de geweldig geoliede machine die de naam AH nog steeds mag dragen.